Menu

Bydelen der bliver ved med at vokse

Bornholmerhusene ligger centralt placeret i Høje Taastrups nye, grønne bydel. Parkstrøget Åbenheden snor sig ned gennem området med åbne boulevarder, hyggelige stisystemer og talrige legepladser og opholdssteder, hvor man kan nyde lyden af børn, der leger.

 

Høje Taastrup har fået et imponerende løft i form af nye boligejendomme, erhverv, oplevelsessteder og naturforskønnelse, og det er let at forstå, hvorfor den nyetablerede bydel er blevet så populær blandt børnefamilier, unge studerende og seniorer, der vil nyde det gode liv i en moderne og vedligeholdelsesfri lejlighed.

Gruppe af mennesker på legeplads

Et trafikalt knudepunkt med hurtige togforbindelser

Bornholmerhusenes lejeboliger ligger godt placeret både i forhold til togstation og motorvejsnettet.

Den store togstation Høje Taastrup Station med utallige bus- og togforbindelser mod København og resten af landet, ligger kun få minutters gang eller en kort cykeltur fra lejlighederne.

Unge mennesker ser er en fodboldkamp på multibane

Samlingsstedet for områdets børn

Tæt op ad Bornholmerhusene ligger områdets helt store børne-trækplaster nemlig den enorme skaterbane, som snor sig som en fantastisk legesyg slange ned gennem boligområdet. Der er altid liv og glæde på banen, uanset om det er de helt små børn, der vil udforske banens motorisk udfordrende klatresider, eller de større unger på løbehjul og rulleskøjter, der øver nye tricks sammen.

Hvad der opstod som en god idé hos det verdenskendte skaterpar Rune Gilfbjerg og Ebbe Lykke, er blevet et rent paradis for alle områdets børn.

Biografhygge, restaurantbesøg eller tilbudsjagt

Shoppingcentret City2 er en gammel elsket klassiker for alle i Storkøbenhavn og omegn, der valfarter til de populære outletbutikker og familieoplevelser.

På en regnvejrsdag er det smart at kunne trække ind i den store, overdækkede mastodont af en shoppeoplevelse og blive inspireret inden for alt fra boligtilbehør, løbetøj og legetøj, til dagligvareindkøb og vilde outlettilbud.

Biografen inviterer til popcornhygge i mørket, restauranterne lokker med gode burgere og den store legeplads er en magnet for alle børn, der kommer forbi.

City 2 biograf

Fremvisning / Åbent hus

  • Kontakt home på tlf. 33 33 03 05 for mere info