Menu

Moderne lejeboliger i to størrelser

I Bornholmerhusene kan du vælge mellem en 2- eller 3-værelses lejebolig. Begge boligtyper indeholder et stort køkken-alrum i åben forbindelse med en stue, et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og udgang til privat altan eller terrasse.

Der er gulvvarme i alle rum, så du slipper for radiatorer, der skæmmer for den gode udsigt til området, så du frit kan nyde udsynet gennem de store vinduespartier, som går helt til gulvet.

Køkken-alrum med plads til stort spiseområde

Køkken-alrummet er lejlighedens hjerte, hvor du virkelig får fornemmelsen af lys og rummelighed. Køkkenet er hvidt med masser af ekstra skabsplads, og i enkelte lejligheder er der køkken-ø for at skabe en fin harmoni og sammenhæng i det store rum.

Der er god plads til at indrette både spiseplads og hyggeligt sofaområde. Herfra får du også udgang til altanen eller terrassen, og kan dermed nyde godt af de store døre- og vinduespartier, som sender masser af dagslys ind i det store leverum.

Badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme

Det moderne badeværelse er holdt i stilrene, lyse nuancer med hvide vægge og lyse grå eller sandfarvede klinker på gulv og i brusekabine.

Der er væghængt toilet, stort spejl, god opbevaringsplads og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Gram.

Ligesom i lejlighedens øvrige rum er der gulvvarme på badeværelset.

Børneværelse eller hjemmekontor

I Bornholmerhusenes 3-værelses lejeboliger får du udover soveværelset også et ekstra værelse, som kan indrettes som børneværelse eller et dejligt hjemmekontor.

I dette værelse gentages det store vinduesparti fra lejlighedens andre rum, som sikrer masser af dagslys og et sundt indeklima. Det store vindue kan nemt åbnes på lune sommerdage, eller når der er brug for hurtig udluftning.

Er det ønsket om hjemmekontor, der byder sig på, får du fra skrivebordet et fint kig til omgivelserne eller det grønne gårdrum.

Fælles tagterrasse og grønt gårdrum

Udover din egen lejlighed får du også adgang til en fælles, solrig tagterrasse, hvor der er god plads til sommerhygge og at invitere gæster op i aftensolen. Derudover kan du nyde ejendommens grønne gårdrum med grønne bede, små opholdszoner og plads til børneleg.

Fremvisning / Åbent hus

  • Kontakt home på tlf. 33 33 03 05 for mere info